ПИСМЕНИ ПРЕВОДИ

Вече почти 25 години ние от “Контент Транслейшънс“ предлагаме професионални преводи от различни сфери на бизнеса на местния и чуждестранния пазар.

Благодарение на нашия екип от опитни преводачи, ръководители на проекти и експерти в различните области на знанието ние разполагаме с необходимия капацитет, за да Ви предложим професионални и висококачествени преводи на над 30 езика, включително в различни езикови комбинации.

Каквито и да са Вашите изисквания за превод, ние разполагаме с квалифицирани преводачи, в повечето случаи носители на целевия език, специализирани в широк спектър от области.

Ние Ви предлагаме преводаческа услуга, която отговаря в максимална степен на Вашите нужди и желаната от Вас целева аудитория. Нуждаете се от бърза услуга на разумна цена? Нуждаете се от прецизен превод, съобразен с културните особености на желаната от Вас целева аудитория? Ние имаме решението, което отговаря точно на Вашите изисквания.


Свържете се с нас още днес! Поискайте оферта!
Не сте сигурни коя преводаческа услуга е подходяща за Вашия бизнес? Позволете на нашия екип от опитни и професионални  лингвисти да прецени и да ви предложи подходящата за нуждите на вашия бизнес услуга.

Професионални преводи за бизнес клиенти и частни клиенти
Предлагаме изключителни езикови преводи за корпоративни и частни клиенти.
Всеки от нашите експерти в дадена област се придържа към строгите стандарти в бранша, за да предостави разбираеми, компетентни и безупречни преводи.

Преводи за частни клиенти

Независимо дали се нуждаете от помощ при попълването на формуляр, превод на официални документи или от устен преводач, който да Ви помогне в комуникацията, ние сме готови да Ви помогнем.
Ние от КОНТЕНТ ТРАНСЛЕЙШЪНС разполагаме с екип от експерти в превода от различни области, които са готови да Ви помогнат.
Свържете се с нас! Обадете ни се още днес! Доверете ни се!

Преводи за бизнес клиенти
Като амбициозна компания с разрастващ се бизнес, вероятно непрекъснато разширявате кръга на своите международни клиенти, потребители или партньори.
Ако се нуждаете от преводаческа услуга, която ще Ви помогне да подобрите международните си партньорства, да се позиционирате по-успешно на външните пазари и да ускорите търговския си успех – отговорът е КОНТЕНТ ТРАЙНСЛЕЙШЪНС.
Нашата мрежа от професионални и висококвалифицирани преводачи е в състояние да отговори и най-специфичните потребности на бизнеса, свързани с езика.
Ние предлагаме професионални преводачески услуги – от превод на документи до устен превод на конференции, бизнес-срещи, придружаване, локализация на уебсайтове и др.
Ние не прилагаме универсален подход. Ние от Контент Транслейшънс винаги се стремим да предоставяме преводачески услуги, които да отговарят на Вашите специфични бизнес потребности и цели.
Така че, ако желаете да разширите и утвърдите международното си присъствие, свържете се с нас, обадете ни се още днес!

Защо да изберете Контент Транслейшънс?
Когато става въпрос за езиков превод, ние сме един от един от добре позиционираните на пазара доставчици на езикови услуги. Разполагаме със знанията и опита, за да направим така, че Вашите послания да са разбираеми във всички региони на света.
Ето още няколко причини да ни се доверите:

  • Висококачествени преводи и бърза доставка
  • Конкурентни и разумни цени
  • Дейност с международно присъствие
  • Услуги 24/7
  • Опит в различни професионални сфери при съобразяване с културните нюанси
  • Ефективна и надеждна комуникация
  • Прозрачност и конфиденциалност

Имате нужда от превод на Вашите документи и материали – тогава сте на точното място!
КОНТЕНТ ТРАНСЛЕЙШЪНС е Вашият надежден партньор.
Свържете се с нас още днес! Доверете ни се! Поискайте оферта!