МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Маркетингови и рекламни преводачески услуги

Маркетинговите преводи добиват все по-голяма популярност поради факта, че все повече компании решават да разширят бизнеса си и навлязат на международни пазари. Висококачествените маркетингови преводи спомагат за безпроблемна и качествена комуникация с клиентите.
Маркетинговите преводи имат своята специфика и изискват специални умения. Преводачите на маркетингови текстове трябва не само да могат да преведат точно представения текст, но и да могат да предадат заложената в него концепция на целевата аудитория и клиентите.
Благодарение на своя екип от опитни професионални преводачи и маркетолози Контент Транслейшънс предлага преводи в областта на маркетинга и рекламата на над 30 езика и в различни езикови комбинации. Ние предлагаме решения за всички ваши маркетингови документи, уебсайтове и софтуерни приложения.
Защо да използвате Контент Транслейшънс за нуждите си от превод на маркетинг и реклама?
Ние, в КОНТЕНТ ТРАНСЛЕЙШЪНС, като надежден партньор, предоставяме професионални преводачески услуги в областта на маркетинга и рекламата за клиенти от различни професионални и промишлени сектори по целия свят. Нашият динамичен екип от опитни вътрешни и външни специалисти по маркетинг и езикови експерти може да се похвали с нишови умения както в областта на езиковия превод, така и в писането на текстове (copywriting), за да гарантираме резултати, отговарящи на Вашите нужди от превод в областта на маркетинга и рекламата.
Прецизни, професионални и ясни преводи!
Ако имате нужда от превод на маркетинг и реклама, нашите езикови експерти са винаги готови да ви помогнат.
Свържете се с нас още днес! Доверете ни се! Поискайте оферта!