РЕДАКЦИЯ И КОРЕКТУРА

Контент Трайнслейшънс предлага набор от изключителни услуги за превод на текстово съдържание, включително корекция, редактиране, транскрибиране, резюмиране и др.

Нека разгледаме по-подробна спецификата на тези услуги.

Коректорска дейност (proofreading)
Коректорската дейност в най-добрия случай може да се определи като трудна задача, особено ако се отнася за текст, който не е на родния ви език.
Ако дейността Ви е свързана с пъртньори от чужбина, може да се наложи да контактувате на професионално ниво на няколко езика – а корекцията е от съществено значение, за да осигурите безупречен краен продукт.
Контент Транслейшънс Ви предлага професионална услуга за корекция на включения в нашия пакет езици. Нашият екип от професионални коректори ще „шлифова“ текста Ви и ще го провери за лоши фрази или печатни грешки, като оптимизира съдържанието Ви, гарантирайки пълен успех, независимо от целта Ви.
Ние сме на разположение 24/7, предлагаме разумни срокове за изпълнение, като сме в състояние да предложим устойчиво презицност и точност на преводите.

Редактиране
Редактирането е в най-добрия случай може да се определи като трудно предизвикателно занимание, особено ако работите върху текстово съдържание на друг език.
Ако работите или си сътрудничите с фирми или хора от различни държави, вероятно ще трябва да обменяте информация на различни езици на професионално ниво. А за да гарантирате ефективна комуникация, от съществено значение е правилният процес на редактиране на Вашата кореспонденция и информационни материали на съответния език.
Ние от Контент Транслейшънс предлагаме професионална услуга за редактиране на всички европейски езици. Нашият екип от експерти по многоезично редактиране ще придаде естествено звучене на Вашия текст, като същевременно елиминира неточните или излишни фрази.
Нашите услуги за редактиране се отличават с разумни срокове, приемливи цени и висок професионализъм и точност.

Свържете се с нас още днес! Доверете ни се! Поискайте оферта!