КОНТЕНТ ТРАНСЛЕЙШЪНС

КОНТЕНТ ТРАНСЛЕЙШЪНС

Ние сме КОНТЕНТ ТРАНСЛЕЙШЪНС – Вашата агенция за преводи.

Като професионална преводаческа компания основната ни цел е да предоставяме висококачествени услуги както на индивидуални, така и на бизнес клиенти от целия свят.
Нашият екип от високо квалифицирани езикови специалисти от цял свят ще Ви предложи преводаческа услуга на ниво, което напълно отговаря на Вашите лични и бизнес изисквания и стандарти, независимо от езика, на който имате нужда от превод.

professional-tr.jpg

По този начин можете да сте сигурни, че нашият екип ще Ви предостави само услуга, отговаряща на най-високите стандарти за качество в рамките на възможно най-краткия срок!
Независимо дали се нуждаете от превод на официални лични или фирмени документи, превод на търговска или маркетингова документация, на уебсайт или локализация, легализация на документи или устен превод, Контент Транслейшънс е най-доброто решение за Вас!

КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИС!

Вътрешнофирмените ни процедури за осигуряване на качеството на превода (TQA) и лингвистичен контрол на качеството (LQC) представляват цялостен процес и комплекс от системи за гарантирани високи стандарти за изпълнение, координирани от ръководители на проекти (PM), коректори и езикови експерти в различни области, инструменти за компютърно подпомагане на превода (CAT Tools), QA инструменти, преводаческа памет (ТМ), речници, инструкции с изисквания относно стилистичното и DTP оформление на превода и др. Нашите преводачески услуги са в съответствие с индустриалния стандарт за качество ISO 17100.

Защо Контент Транслейшънс?

Ето още няколко причини да ни се доверите:

Висококачествени преводи и бърза доставка

Конкурентни и разумни цени

Дейност с международно присъствие

Услуги 24/7

Опит в различни професионални сфери при съобразяване с културните нюанси

Eфективна и безурпречна комуникация

Прозрачност и конфиденциалност

Персонализиран работен процес и вътрешнофимен контрол на качеството

Изпрати запитване

Езици, на които предлагаме преводи: